Sport / Svjetsko prvenstvo 2018

zasluženo!

Nakon Rusije i slavlja diljem Hrvatske - odmor: Istražili smo gdje su i što rade Vatreni

Na društvenim mrežama i dalje oduševljavaju objavama - osobito Slavonac Domagoj Vida

I dok su mnogi pomislili da se Vatreni nakon svega odmaraju  - vidjeli smo da neki još feštaju, a ni drugima nije do izolacije. Na društvenim mrežama i dalje oduševljavaju objavama - osobito Slavonac Domagoj Vida.

Zna Vedran Ćorluka uživati - ovako se liječi umor nakon ruske avanture i hrvatskih dočeka. No, neće se dugo odmarati jer ga već sutra čeka vjenčanje za koje se u Istri priprema u društvu svoje drage Franke Batelić. A nakon pretrčanih kilometara i kilometara, snage u nogama još ima i Ivan Perišić, koji sa suprugom Josipom također pohodi svadbe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Aktivan odmor provodi i naveći lola među reprezentativcima pa je tako, dosljedan sebi, Domagoj Vida posjetio svoje sumještane i pritom nahranio crne slavonske svinje. Odmor sa životinjama provode i Ivan Rakitić, Šime Vrsaljko...

I Ante Rebić koji je sa svojim francuskim buldogom Snoopyjem odradio pravi trening.

Ruske travnjake Dejan Lovren zamijenio je Jadranskim morem pa u Novalji uživa s obitelji.

"Bok ljudi, dojmovi se još nisu slegli, mislim da ni neće. Trenutno sam na odmoru, ajmo reći na zasluženom odmoru i ovim putem se svima vama želim zahvaliti na prekrasnoj podršci tokom cijele sezone, pogotovo tokom Svj. prvenstva. Mislim da je ovo bila sezona iz snova", poručio je Lovren.

Na obali u Petrčanima odmaraju se i nerazdvojni Modrić i Kovačić koji se ni ondje ne mogu skriti od obožavatelja, a Andrej Kramarić godišnji odmor provodi u Dubrovniku u društvu djevojke. Iako im se životi polako vraćaju u normalu, svi i dalje objavljuju i fotografije i videa koje neće tako brzo zaboraviti.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!