Sport / Svjetsko prvenstvo 2018

novi detalji

Igrači tražili od Šukera da u zrakoplovu i na dočeku ne bude nikoga iz Izvršnog odbora HNS-a?

Igrači tražili od Šukera da u zrakoplovu i na dočeku ne bude nikoga iz Izvršnog odbora HNS-a?
Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Članova Izvršnog odbora HNS-a nije bilo u zrakoplovu, osim Šukera koji je znakovito ostao, odnosno ostavljen je po strani

U euforiji koja je zavladala Hrvatskom nakon sjajnog drugog mjesta reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u nogometu odaslane su i neke zanimljive poruke s dočeka diljem zemlje.

Filip Bradarić, trenutačni kapetan Rijeke koji ovog ljeta razmišlja o odlasku u inozemstvo, ali prije svega dijete Hajduka i grada Splita s bine je poručio:

"Želim da svi zajedno promijenimo neke stvari! Molim vas budite zajedno! Budite za Hrvatsku i promijenite... Mi smo pokazali, sad je na vama red, mi ćemo vas podržat! Vratit ćemo reprezentaciju u Split, vratit ćemo!!!", vikao je, a masa ga je urnebesno pozdravljala.

Dan ranije u Zagrebu, na svečanom dočeku bilo je "iz aviona" vidljivo kako se na bini, među govornicima nije pojavio predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker. Moderator zabave, dočeka, takoreći ga nije spomenuo. E sad, to ne može biti slučajno, nije ga Mirko Fodor "izveo pred publiku", a Šuker nije tamo usput funkcioner, on je bio Luka Modrić 1998. godine..., piše Slobodna Dalmacija.

Uglavnom, bila je to proslava nogometaša i stožera, a nije bilo na bini ni članova Izvršnog odbora HNS-a.

Na vidjelo izlazi priča kako je kapetan Luka Modrić prenio Davoru Šukeru stav nogometaša da ne žele niti jednog člana Izvršnog odbora u zrakoplovu u povratku u domovinu, te niti kasnije na dočeku.

Članova Izvršnog odbora HNS-a nije bilo u zrakoplovu povratka s nogometašima, osim Davora Šukera koji je znakovito ostao, odnosno ostavljen je po strani.

Modrić je lider svlačionice, što je i logično, a autoriteti koji su ga podržali su prije svih Danijel Subašić i Vedran Ćorluka.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!