Sport / Svjetsko prvenstvo 2018

BRZO SU GA PRONAŠLI

Mali bećar Vida u suzama: Na tatinom dočeku izgubio je traktor

Mali bećar Vida u suzama: Na tatinom dočeku izgubio je traktor
Davor Javorović/Pixsell

On je na proslavio stigao sa šokačkim šeširom na glavi, a vozio se na malom traktoru s karakterističnim 'kockicama'

Na spektakularnom dočeku koji su u Donjem Miholjcu organizirali za hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vidu prava zvijezda bio je njegov sin David (3).

On je na proslavio stigao sa šokačkim šeširom na glavi, a vozio se na malom traktoru s karakterističnim 'kockicama' i brojem 21, što je broj koji u reprezentaciji na dresu nosi njegov otac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

To je bio specijalni poklon za njega, no maleni David je nakon proslave ostao bez njega.

Kako je u srijedu navečer na Facebooku izvijestila Turistička zajednica Donjeg Miholjca, nakon završetka programa dočeka crveni traktor je ostao na pozornici, na kojoj je zadnji put viđen prilikom raspremanja opreme, u utorak oko 23.30, nakon čega je nestao.

>> FOTO Vida stigao na kočiji: 'Napravili smo povijesni rezultat jer je Hrvatska bila kao jedno'

"Maleni David je jako tužan i plače te ovim putem molimo građane ukoliko imaju neku informaciju da se jave u Turistički ured na Trgu Ante Starčevića 2, broj telefona 633-103 ili u Grad Donji Miholjac. Nadamo se da ćemo zajedno traktorčić pronaći, vratiti ga i time razveseliti Davida, našu malenu zvijezdu Svjetskog prvenstva. Unaprijed zahvaljujemo!, naveli su iz Turističke zajednice Donjeg Miholjca", objavljeno je.

Nakon što se vijest o izgubljenom poklonu proširila društvenim mrežama, na Facebook stranici gradonačelnika Donjeg Miholjca objavljeno je da je traktor pronađen u dvorištu dječjeg vrtića “Pinokio”.

Gradonačelnik je zahvalio svima koji su sudjelovali u potrazi.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!