Sport / Svjetsko prvenstvo 2018

govor Deschampsa

VIDEO Procurio snimak iz francuske svlačionice tijekom poluvremena u finalu: 'Budite oprezni, pazite na Mandžukića!'

VIDEO Procurio snimak iz francuske svlačionice tijekom poluvremena u finalu: 'Budite oprezni, pazite na Mandžukića!'
Screenshot

Iako se većina svjetskih medija slaže kako je Hrvatska u finalu prikazala više od igre te da ih je Francuska pobijedila strategijom 'čekaj i igraj na kontre', Deschamps je čini se, dobro znao što radi

Tri dana nakon finala Svjetskog prvenstva u Rusiji u kojem je Francuska pobjedom 4:2 nad Hrvatskom osvojila drugi naslov svjetskog prvaka na internetu je procurila snimka iz francuske svlačionice tijekom poluvremena. 

Iako se većina svjetskih medija slaže kako je Hrvatska u finalu prikazala više od igre te da ih je Francuska pobijedila strategijom 'čekaj i igraj na kontre', Deschamps je čini se, dobro znao što radi. 

Posebnu pozornost posvetio je našem Mariju Mandžukiću jer je smatrao kako od njega dolazi najviše opasnosti. Francuska televizija TF1 objavila je zanimljivu snimku s poluvremena finalne utakmice u kojoj izbornik Deschamps objašnjava kako treba odigrati u nastavku (Francuska ja u tim trenucima vodila 2:1).

"Oni će odmah tražiti Mandžukića. On će dijeliti lopte prsima, spuštati glavom...morate biti oprezni. On je dominantan u skoku i uvijek može osvojiti loptu. Nemojte stajati u mjestu nego se krećite", rekao je Deschamps na poluvremenu, a njegovi izabranici očito su odradili sve što je ovaj od njih tražio i okitili se naslovom prvaka. 

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!