Sport / Svjetsko prvenstvo 2018

On ih najbolje poznaje

Bivši profesor Vatrenih: 'Bili su tihi, pristojni i mirni. Sada sigurno znaju bolje geografiju od mene'

Razgovarali smo s ravnateljem Osnovne škole Šimuna Kožičića Benje u Zadru koji jako dobro poznaje zadarske reprezentativce

Uoči dolaska zadarskih reprezentativaca - Luke Modrića, Danijela Subašića, Šime Vrsaljka i Dominika Livakovića - razgovarali smo s ravnateljem Osnovne škole Šimuna Kožičića Benje u Zadru koji ih jako dobro poznaje. Nekima je bio ravnatelj, a nekim i profesor.

"Ovaj trenutak mi puno znači, jako sam sretan i ponosan zbog svega što su napravili naši momci iz Zadra u cijela reprezentacija. Sretan sam jer je jedan mali kamenčić u njihovom nogometnom mozaiku bio i moj rad i moje djelo. Obično se kaže za Zadar da je to grad košarke, ali ja kažem da je to rasadnik nogometaša. Nema reprezentacije u Hrvatskoj, da nema nekog iz Zadra", kazao je Marko Marin.

Marin je Livakoviću bio ravnatelj, Subašiću profesor.

"Vrlo dobro ih se sjećam, četiri godine sam proveo s Danijelom i Dominikom, nešto manje sa Šimom. Bili su mirni, tihi, nenametljivi, jako dobri momci, kulturni i pristojni. Ako nešto tada nisu znali, vjerujem da su sada mnogo toga naučili. Ja vjerujem da oni sada meni mogu predavati geografiju, više su toga proputovali nego ja", kazao nam je.

"Ja vjerujem da sada Danijel i drugima može predavati geografiju", kazao je ravnatelj.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!