Sport / Svjetsko prvenstvo 2018

Svi žele na finale

HNS umirio navijače koji žele u Rusiju: 'Zatražili smo od FIFA-e još karata'

HNS umirio navijače koji žele u Rusiju: 'Zatražili smo od FIFA-e još karata'
AP Images

Hrvatski nogometni savez zahvaljuje svim navijačima

Hrvatski nogometni savez objavio je informaciju kako je od FIFA-e zatražio  dodatni kontingent ulaznica za finale Svjetskog prvenstva.

Priopćenje prenosimo u cijelosti: 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hrvatski nogometni savez ovim putem obavještava javnost o trenutačnoj situaciji po pitanju ulaznica za finale FIFA Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske.

Hrvatski nogometni savez zahvaljuje svim navijačima na fenomenalnoj podršci tijekom Svjetskog prvenstva do sada, kao i na svim čestitkama pristiglima u Savez. Ulaznice za hrvatski sektor za finale Svjetskog prvenstva prodane su do 31. siječnja ove godine dok je bio otvoren kanal prodaje putem Fife za sve hrvatske navijače. Zahvaljujemo svim navijačima koji su tada vjerovali u plasman Hrvatske u finale te danas imaju ulaznicu za spektakularni okršaj protiv Francuske.

Hrvatski nogometni savez je, kao što je radio i do sada tijekom Svjetskog prvenstva, tražio od Fife dodatni kontingent ulaznica za naredni susret. Ako i kada Fifa odobri određen broj dodatnih ulaznica, Hrvatski nogometni savez objavit će odmah vijest i informacije o načinu kupnje ulaznica putem internetske stranice HNS-a. Istovremeno, zahvaljujemo svima na upitima poslanima na e-mail. Zbog iznimno velikog broja upita, Savez neće pojedinačno odgovarati na upite već će sa svim navijačima komunicirati ovim putem, zajedničkom objavom za sve zainteresirane.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!