Sport / Svjetsko prvenstvo 2018

tračak atmosfere

Plenković i Jandroković stigli u Moskvu: Pogledajte kako su tulumarili s uzbuđenim navijačima

Plenković i Jandroković stigli u Moskvu: Pogledajte kako su tulumarili s uzbuđenim navijačima
Vijesti.hr

Plenkoviću i Jandrokoviću u navijanju pridružit će se i Zdravko Marić te Marko Pavić

Za današnji dan očekivalo se da će biti najprometniji u zagrebačkoj Zračnoj luci Franjo Tuđman te su tom prilikom zamolili sve navijače da u zračnu luku dođu minimalno dva i pol sata prije polijetanja zrakoplova. 

Andrej Plenković i Gordan Jandroković 'u zraku' i dobrom raspoloženju s navijačima Fotogalerija

A našu reprezentaciju osobno će poduprijeti i predsjednik Vlade Andrej Plenković te predsjednik Sabora Gordan Jandroković. Danas su u Moskvu otputovali komercijalnom linijom, a sukladno protokolu, polufinalnu utakmicu pratit će uz sve ostale visoke uzvanike u organizaciji domaćina i FIFA-e. Plenkoviću i Jandrokoviću pridružit će se i Zdravko Marić te Marko Pavić. 

Plenković i Jandroković podijelili su tračak atmosfere iz zrakoplova na službenom Twitteru Vlade R. Hrvatske uz poruku "Idemo po pobjedu!".

Današnji dan obilježila je i genijalna situacija kada je strankinja zamolila Andreja Plenkovića prije leta da ju fotografira s hrvatskim premijerom - Gordanom Jandrokovićem. "O moj Bože, tako mi je neugodno", rekla je žena nakon što je shvatila što je učinila, a kako je cijela situacija izgledala, pogledajte OVDJE.

FOTO: (Davor Visnjic/PIXSELL)

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!