Sport / SP Rukomet 2019

Vratili se rukometaši

Štrlek: 'Samo se Hrvatska može pohvaliti konstantom'

"Svi imaju padove, mi nemamo i trebamo na to gledati pozitivno", rekao je Manuel Štrlek po dolasku rukometaša u Hrvatsku

Hrvatski rukometaši vratili su se u domovinu sa šestim mjestom u svijetu. Nazadak je to u odnosu na prošli SP, ali cilj je ostvaren.

"Osigurali smo kvalifikacije za OI iako ostaje žal nakon četiri prenesena boda iz prvog kruga. Sanjali smo polufinale, ali jedna loša utakmica protiv Brazila upropastila nam je snove. To je sport, ali možemo biti ponosni jer odigrali smo nekoliko velikih utakmica, pobijedili Španjolsku i Francusku, pokazali nevjerojatan karakter i ova ekipa ima sjajnu budućnost", rekao je Manuel Štrlek kojega ne dira ovakav plasman.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Rukomet je izjednačen, deset do 12 ekipa može osvojiti medalju i čim je konkurencija veća, teže je uspjeti. Mislim da smo pokazali veliku konstantu i nijedna reprezentacija ne može se pohvaliti time. Svi imaju padove, mi nemamo i trebamo na to gledati pozitivno."

Kao i na mlade koji su se pokazali.

"Netko je rekao da imamo 13 novih igrača u odnosu na lanjski EP. Ti su mladi dečki osvojili zlato na Mediteranskim igrama i tim tempom ovdje pokazali kvalitetu. Sigurno je puno velikih utakmica i rezultata pred njima."

''Propustili ste utakmicu? Sve snimke utakmica možete besplatno pogledati u RTLplay digitalnoj videoteci."

Izdvojeno

 • Marijana Batinić
  Na otoku sreće Marijana Batinić objavila predivnu fotografiju okupana suncem 'Duša mi je more'

  RTL-ova voditeljica oduševila je pratitelje na društvenim mrežama novom fotografijom

 • COVER - RTL Direkt
  RTL Direkt

 • Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vrijeme je za rukomet!

  Reci što misliš!