Sport / SP Rukomet 2019

Prati, navijaj, odigraj

Navijaj za Kauboje uz Hrvatsku Lutriju

Navijaj za Kauboje uz Hrvatsku Lutriju
PROMO

Kladi se na isključenja i sedmerce!

Tijekom Svjetskog rukometnog prvenstva ponuda Kladionice Hrvatske Lutrije bit će dodatno proširena, a u prvom dijelu prvenstva jedino Hrvatska Lutrija nudi klađenje na isključenja i sedmerce. Uz najbolje koeficijente, igrači će moći birati događaje poput pobjednika svake skupine, ukupnog pobjednika prvenstva, a za svaku od navedenih 58 utakmica u ponudi će biti više razrada poput: više isključenja, broja isključenja reprezentacije, broja sedmeraca reprezentacije, zbroja golova u poluvremenu itd.

Hrvatska Lutrija kontinuirano nagrađuje bonusima pa će i tijekom Svjetskog prvenstva igrači moći osvojiti vrijedne nagrade u nagradnom natječaju. Sve informacije o bonusima, promocijama i samom nagradnom natječaju bit će objavljene na stranicama ww.lutrija.hr i na FB stranicama Kladionice HL.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rezultate, koeficijente i klađenje Svjetskog rukometnog prvenstva kao i ostalih sportskih događaja pratite uz aplikaciju SofaScore, novog partnera Kladionice Hrvatske Lutrije.

Prati, navijaj, odigraj i osvoji uz Kladionicu Hrvatske Lutrije.

Najgledaniji video

Izdvojeno

  • Toni i Dora, 'Superpar' (thumbnail)
    NE PROPUSTITE! Koji je od njih ultimativni superpar? Upoznajte sve kandidate novog RTL-ova showa!

    Ove subote u 21.30 ne propustite prvu epizodu showa 'Superpar'! Osim Gorana i Hane te Bade i Toce, koje ste upoznali u ranijim projektima RTL-a, u nastavku otkrijte sve ostale parove!

  • RTL Danas
    RTL Danas

  • Reci što misliš!