Sport / Ostali sportovi

Bellator 2016

Nelson puno teži od Mirka na službenom vaganju, Cro Cop: 'U dobroj sam formi i ne brinem se'

Nelson puno teži od Mirka na službenom vaganju, Cro Cop: 'U dobroj sam formi i ne brinem se'
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Posljednji put kad su se ova dva borca susrela u jesen 2011. godine, slavio je Nelson

Mirko Filipović i njegov sutrašnji protivnik Roy Nelson stali su na vagu uoči sutrašnje borbe u Bellatoru 216. Mirko uoči meča ima 106,5 kilograma, dok je Nelson teži od njega 11,5 kilograma - vaga je njemu pokazala broj 118.

Mirko je uoči borbe u intervjuu rekao da će učiniti sve da bi pobijedio Nelsona. Neovisno radi li se o brzom kraju nokautom ili pobjedi na bodove.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ništa impresivno. Ali Nelson je uvijek neugodan protivnik. Težak je, dobar je hrvač, dobar je u jiu-jitsuu, može primiti puno udaraca. To mu je najveća prednost, može primiti više od bilo koga. Ali u dobroj sam formi i uopće se ne brinem", poručio je Mirko uoči borbe.

Inače, posljednji put kad su se ova dva borca susrela u jesen 2011. godine, slavio je Nelson. Borba je bila organizirana od strane UFC-a.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Hana i Jana se složile oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?' (thumbnail)
  SUPERPAR Hana i Jana složile se oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?'

  „Ne želim da ispadnemo kao da smo od šećera“, rekao je Goran Hani

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici RTL Sportske vijesti!

  Reci što misliš!