Sport / Ostali sportovi

kraj dviju velikih karijera

Lindsey Vonn i Aksel Lund Svindal partijali povodom odlaska u mirovinu: 'U stvarnom svijetu sam još mlada!'

Lindsey Vonn i Aksel Lund Svindal priredili su veliki tulum povodom oproštaja od profesionalne skijaške karijere

Američka skijašica Lindsey Vonn i Norvežanin Aksel Lund Svindal, koji su objavili da će se nakon Svjetskog prvenstva u Äreu prestati aktivno baviti skijanjem, priredili su tulum za prijatelje, novinare i obitelj u jednom švedskom noćnom klubu.

Opustili su se uz pjesmu i ples, a društvo im je pravio i jedan od najvećih skijaša svih vremena Ingemar Stenmark. Inače, 34-godišnja Lindsey Vonn u posljednje je vrijeme, kaže, trpjela jake bolove, a od skijanja se oprostila s 82 pobjede i broncom u spustu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Trebalo mi je neko vrijeme da dođem u stanje u kojem sam sada, da sam sretna sa svime što se događa. Nisam više nervozna nego uzbuđena. Toliko toga je ispred mene. Lijepa stvar je da sam u stvarnom svijetu i dalje mlada. Dugo sam se osjećala starom jer su se kraj mene utrkivale djevojke 15 godina mlađe od mene. Tako da će u stvarnom svijetu biti bolje.Tridesete su nove dvadesete i ja sam zapravo jako mlada. Imam se čemu veseliti. Uzbuđena sam", rekla je Vonn.  

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Evo tko je našao svoju bolju polovicu zahvaljujući 'Ljubav je na selu': 'Frendica ga je vidjela u najavi emisije i nagovarala me da se javim...'
  #samoljubav Evo tko je našao svoju bolju polovicu zahvaljujući 'Ljubav je na selu': 'Frendica ga je vidjela u najavi emisije i nagovarala me da se javim...'

  Emisija 'Ljubav je na selu' u 10 sezona spojila je mnoge parove, kako pred kamerama tako i nakon snimanja!

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!