Sport / Nogomet

napušta barcelonu?

Rakitić rekao 'da' talijanskom velikanu: Ključnu ulogu u svemu odigrala supruga Raquel

Rakitić rekao 'da' talijanskom velikanu: Ključnu ulogu u svemu odigrala supruga Raquel
AP IMages/Instagram

Posljednjih tjedana španjolskim medijima se iznova vrte vijesti o nejasnoj budućnosti hrvatskog veznjaka na Camp Nou, a Talijani su otišli korak dalje

Ivan Rakitić se čini se, ne može pomiriti s činjenicom kako mu Barcelona ne želi produžiti ugovor. 

Posljednjih tjedana španjolskim medijima se iznova vrte vijesti o nejasnoj budućnosti hrvatskog veznjaka na Camp Nou, a ugledni talijanski list Gazzetta dello Sport danas je otišla i korak dalje. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Talijani tvrde kako je Raketa definitivno odlučio napustiti Barcelonu predstojeće ljeto, a kao novu destinaciju navode Milan, gdje bi trebao obući dres Intera i pridružiti se suigračima iz reprezentacije Ivanu Perišiću i Marcelu Brozoviću. 

Gazzetta također navodi i zanimljivu informaciju kako je Rakitiću u odabiru pomogla supruga Raquel, koja ga je navodno uvjerila kako je dobio ponudu koja se ne odbija. 

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Hana i Jana se složile oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?' (thumbnail)
  SUPERPAR Hana i Jana složile se oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?'

  „Ne želim da ispadnemo kao da smo od šećera“, rekao je Goran Hani

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Vezani članci

  Reci što misliš!