Sport / Nogomet

Cijene ulaznica

Armada najavila bojkot i na derbiju protiv Hajduka te Miškovića nazvala dvoličnim

Armada najavila bojkot i na derbiju protiv Hajduka te Miškovića nazvala dvoličnim
Nel Pavletic/Goran Kovacic/PIXSELL

Ne smiruju se tenzije između Rijekinih navijača i predsjednika

Ne nazire se kraj sukobu riječke navijačke skupine Armade i Rijekina predsjednika Damira Miškovića.

Najvjerniji navijači kluba s Kvarnera isprva su zamjerili čelnom čovjeku dovođenje Igora Bišćana koji s njima ima "problematičnu" prošlost, a Miškovića su u novi problem uveli zbog cijene ulaznica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Priopćenje KN-a Armada Rijeka prenosimo u cijelosti.

Radi još jedne igre "klaunova" iz uprave voljenog nam kluba na čelu sa "dvoličnim" predsjednikom dužni smo se ponovno obratiti svim našim članovima, navijačima Rijeke i široj javnosti.

Klub navijača već godinama pregovara sa HNK Rijekom oko smanjenja cijene karata i pretplata, iz razloga da bi utakmice HNK Rijeke bile dostupnije osobama slabijeg imovinskog stanja, kao i još bitnije našim mlađim članovima.

Na navedene upite odgovor je uvijek bio isti da su troškovi organizacije utakmice, te održavanja kampa i zamjenskog stadiona u sklopu njega preveliki i da su navedene cijene minimalne da bi se pokrili isti.

Budući da danas taj isti nogometni klub pokušava na sve načine okrenuti ljude protiv navijačke skupine koja je uz ovaj klub bila u najtežim trenutcima njegove povijesti i bodrila ga bezrezervno po cijelom svijetu, te istu zamijeniti kako oni ih oni nazivaju "istinskim navijačima", danas su te iste karte za "derbi" sa hajdukom snizili na 20kn.

Slijedom navedenog poručujemo svima, a ponajviše "predsjedniku" voljenog nam kluba i njegovim marionetama da Armadu nikada nećete maknuti, niti zamijeniti uvijek ćemo biti tu i držati do časti kluba i svojih ideala.

Stoga, pozivamo sve naše članove stare i mlade da se okupimo u subotu na sjeveru zamjenskog stadiona i nastavimo bojkot šutnjom koliko god nam to teško bilo protiv mrskih nam rivala s juga.

OČEKUJTE NAS NA TRIBINAMA!

SAMI PROTIV SVIH!

Izdvojeno

 • Marijana Batinić
  Na otoku sreće Marijana Batinić objavila predivnu fotografiju okupana suncem 'Duša mi je more'

  RTL-ova voditeljica oduševila je pratitelje na društvenim mrežama novom fotografijom

 • COVER - RTL Direkt
  RTL Direkt

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici RTL Sportske vijesti!

  Reci što misliš!