Sport / Nogomet

o čijem se tijelu radi?

Uskoro stižu odgovori: Započelo izvlačenje tijela iz olupine zrakoplova kojim je letio Sala

Centar za istraživanje zrakoplovnih nesreća (AAIB) objavio je u utorak poslijepodne kako je počelo izvlačenje tijela iz olupine zrakoplova

Misterij koji okružuje nestanak argentinskog nogometaša Emiliana Sale čiji se zrakoplov prije dva tjedna srušio u kanal La Manche uskoro bi se mogao razriješiti. 

Centar za istraživanje zrakoplovnih nesreća (AAIB) objavio je u utorak poslijepodne kako je počelo izvlačenje tijela iz olupine zrakoplova koja se nalazi na morskom dnu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, privatni istražitelji su u ponedjeljak u olupini zrakoplova kamerom uspjeli snimiti tijelo ispod olupine, no još se uvijek ne zna radi li se o Emilianu Sali ili njegovom pilotu Daveu Ibbotsonu. 

Iako je zrakoplov pronađen još u nedjelju, izvlačenje tijela je bilo odgođeno zbog loših vremenskih uvjeta, ali sada je operacija nastavljena. 

Šef AAIB-a David Mearns poručio je ranije tijekom dana da neće odustati od izvlačenja tijela. 

"Zašto uopće pokrenuti toliku potragu, locirati avion i onda odlučiti ne izvaditi ga!? Pogotovo kad je riječ o ljudskim žrtvama. Da je avion, recimo, pao negdje na polje, AAIB bi ga tražio dok ne pronađe i tijela. Pa koja je razlika između tla i vode? Samo trošak... - rekao je za L'Equipe šef AAIB-a", rekao je Mearns.

Dodao je kako javnost neće biti obaviještena o tome čije se tijelo nalazi ispod olupine prije no što se konzultiraju s obiteljima stradalih. 

Više uskoro...

Izdvojeno

 • Marijana Batinić
  Na otoku sreće Marijana Batinić objavila predivnu fotografiju okupana suncem 'Duša mi je more'

  RTL-ova voditeljica oduševila je pratitelje na društvenim mrežama novom fotografijom

 • COVER - RTL Direkt
  RTL Direkt

 • Vezani članci

  Reci što misliš!