Sport / Nogomet

kapetanu nije lako uoči sp-a

FOTO Uznemirujući sadržaj na društvenim mrežama - navijači Modriću prerezali vrat i objesili ga

FOTO Uznemirujući sadržaj na društvenim mrežama - navijači Modriću prerezali vrat i objesili ga
Instagram

Otkako je promijenio svoj iskaz u procesu koji se vodio protiv Zdravka Mamića, Luka Modrić našao se pod općom paljbom hrvatske javnosti, a navijači su se pobrinuli da to zna i uoči početka SP-a

Iako bi se trebao fokusirati isključivo na nastup na Svjetskom prvenstvu, na kojem Hrvatska svoju prvu utakmicu igra samo za dva dana, kapetanu Vatrenih u ovim trenucima sigurno nije lako. 

Otkako je promijenio svoj iskaz na klupi za svjedoke u procesu koji se vodio protiv Zdravka Mamića, Luka Modrić našao se pod općom paljbom hrvatske javnosti. 

Od statusa miljenika kod velike je većina postao državni neprijatelj broj jedan, a još jedna potvrda toga stigla je i na internetu ovih dana. 

Na Instagram profilu pod nazivom Balkanski navijači objavljene su zastrašujuće fotografije nepoznatog autora. Na jednoj od njih netko drži nož na ‘Modrićevu’ vratu, dok je na drugoj kapetan obješen. Vrhunac neukusa navijačkog puka, bez obzira na njihovo nezadovoljstvo. 

Podsjetimo, jučer je pored Šibenika osvanuo veliki transparent na kojem su prekrižena među ostalim imena Luke Modrića i Dejana Lovrena.

‘Kontra mraku, kontra sili – sve izgubili dabogda’, stajalo je na transparentu.'

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!