Sport / Nogomet

Odlazak iz Rudeša

Olimpija službeno potvrdila: Igor Bišćan je novi trener slovenskog kluba

Olimpija službeno potvrdila: Igor Bišćan je novi trener slovenskog kluba
NK Olimpija Ljubljana - nkolimpija.si

Olimpija iz Ljubljanje potvrdila je da momčad preuzima Igor Bišćan, hrvatski trener koji je u završenoj sezoni napravio čudo s Rudešom plasiravši u prvu ligu

U objavi na službenoj web stranici, Olimpija je istaknula bogatu igračku karijeru Igora Bišćana, koji je osvojio Ligu prvaka s Liverpoolom.

Ističu i njegovu uspješnu ulogu trenera u Rudešu, gdje je počeo kao pomoćnik, a ubrzo je postao glavni trener. Bišćan je navedenom klubu otvorio vrata prve lige.

"Veselim se novim izazovima. Olimpija je veliki klub s velikim potencijalima i dobrim uvjetima za uspjeh. Detaljnjo sam analizirao ovosezonske utakmice Olimpije i svakog igrača. S radom počinjemo uskoro, jer vremena nema napretek", kazao je Bišćan.

Zadovoljan je i predsjednik kluba Milan Mandarić. "Dobili smo dobrog trenera. Sistematičan je, ustrajan, iskren i smiren."

Bišćan je potpisao dvogodišnji ugovor. Momčad okuplja 10. lipnja, a već 29. ovog mjeseca Olimpija započinje europsku sezonu, u prvom pretkolu kvalifikacija za Europsku ligu.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!