Sport / Boks

Od 22 sata

Ne propustite večeras na RTL-u: Noć nokauta, MMA-a i boksa

Od 22 sata donosimo borbe Hrvata Stipe Brčića i Vlade Neferanovića, a potom i sudar Sergija Garcije i Teda Cheesemana

Večeras od 22 sata ne propustite na RTL-u noć nokauta, MMA-a i boksa. Hrvatski MMA borci Stipe Brčić i Vlado Neferanović ponovno će biti u akciji u Hamburgu iz kojega se potom selimo se u londonsku O2 arenu na priredbu o kojoj se već dugo govori; sudar Sergija Garcije i Teda Cheesemana.

26-godišnji Španjolac europski je prvak u supervelterkategoriji te ima nevjerojatan niz 28-0, dok je tri godine mlađi Cheeseman u 15 mečeva ostvario 15 pobjeda. Pobjednik uzima sve. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Mislim da je pritisak na domaćem borcu. Ja sam ovdje da pružim dobru borbu, ako on bude bolji, čestitat ću mu. Ako ne bude, ja ću slaviti. Sada nema alibija. Ja sam na 100 posto i imam veliko samopouzdanje", poručio je Garcia, dok je Cheeseman najavio borbu bez kalkulacija.

"Bit će uzbudljivo za gledanje. Neću kalkulirati i pokušati odvući borbu na bodove. Čak i ako pobjeđujem u borbi svih 11 rundi, u dvanaestoj ću protivniku pokušati otkinuti glavu, ja sam takav borac."

Plan znate. U bitci za Europu očekuje se atraktivnost.   

"Supervelterkategorija je poznata po promjeni ritmova, obojica nisu izraziti udarači, oni su tempaši-udarači i oni te lome svojim ritmom", iz svog je kuta borbu najavio Mario Preskar, stručni sukomentator RTL-a. 

Nokaut noć ove subote - čekamo vas u 22 sata!  

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • VIDEO - Ivan Vidović iz 'Zvijezda' upravo je objavio svoj prvi singl: 'Mislim da će se na spot rasplakati pola Hrvatske'
  ZVIJEZDE - LJETNI HIT VIDEO - Ivan Vidović iz 'Zvijezda' upravo je objavio svoj prvi singl: 'Mislim da će se na spot rasplakati pola Hrvatske'

  Ivan je presretan zbog mogućnosti koje mu je show stvorio

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici RTL Sportske vijesti!

  Reci što misliš!