Sport / Boks

Gledajte uživo na RTL-u

Sve je spremno za boksački spektakl godine: Bellew i Usyk obavili službeno vaganje

Sve je spremno za boksački spektakl godine: Bellew i Usyk obavili službeno vaganje
vijesti.hr

Usyk je apsolutni vladar lako-teške kategorije i u njegovom vlasništvu su četiri pojasa, dok se Bellew iz teške kategorije "spustio" i iznimno je opasan izazivač

Nešto više od 24 sata dijele nas od boksačkog meča godine. Ukrajinac Oleksandr Usyk i britanac Tony Bellew u subotu će u 23 sata stupiti u ring u Manchesteru da bi pokazali tko je najjači boksač na svijetu u lako-teškoj kategoriji.

U petak je obavljeno i službeno vaganje na kojem je Bellew bio težak 90,8 kilograma, dok je Usyk težio 90,2 kilograma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao i uvijek, verbalni okršaj uslijedio je tijekom ceremonije, a boksači su imali usta prekrivena sa šalovima. Bellew je provocirao Usyka da odrade "borbu prije borbe", no iskusni Ukrajinac se nije dao omesti.

"Osjećam se odlično. Debeljko je u formi. Ponovo ću šokirati svijet. jedini tko me može pobijediti sam ja", rekao je Bellew tijekom vaganja.

Usyk je apsolutni vladar lako-teške kategorije i u njegovom vlasništvu su četiri pojasa, dok se Bellew iz teške kategorije "spustio" i iznimno je opasan izazivač.

Najveći boksački spektakl godine moći ćete pratiti uživo na RTL televiziji od 23 sata u subotu. Kroz meč će vas voditi Filip Brkić uz stručnog sukomentatora Željka Mavrovića

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!