Sport / Boks

RTL-ov stručni sukomentator

Mavrović: 'Mi, ljubitelji i poznavatelji boksa, s nestrpljenjem isčekujemo meč Bellewa i Usyka'

Komentare jednog od najboljih hrvatskih boksača u povijesti moći ćete čuti u izravnom prijenosu

Najatraktivniji boksački meč u 2018. godini, borba Tonyja Bellewa i Oleksandra Usyka za naslov neprikosnovenog prvaka u lako-taškoj kategoriji privući će veliku pozornost ljubitelja "slatke znanosti".

Borbu ćete moći pratiti uživo na RTL televiziji, a nitko nije bolji stručni sukomentator od čovjeka koji je dugo boksao na vrhunskoj razini. Željko Mavrović za RTL je najavio borbu:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ukrajinac koji boka jedan specifičan, svoj boks. On gotovo uvijek boksa na taj svoj ritam, na tempo, lomi boksače sa tim svojim kretanjem, sa stalnim napadom i inzistiranjem na izmjeni udaraca", rekao je Mavrović.

Komentare jednog od najboljih hrvatskih boksača u povijesti moći ćete čuti u izravnom prijenosu, a Mavrović pred borbu nije skrivao uzbuđenje:

"Hoće li Bellew uspjeti plasirati jednu svoju seriju s nekoliko čvrstih direkata kojima je 'zakucao' Davida Hayea... bilo bi sjajno to vidjeti. Mi, poznavatelji i ljubitelji boksa, stvarno s nestrpljenjem isčekujemo taj meč"

Borbu ćete u prijenosu uživo moći pratiti na RTL televiziji. Borba je u subotu u Manchesteru, a počinje u 23 sata.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Matthew Gray Gubler
  odlični glumci, odlični ljudi Glumci kriminalističke serije 'Zločinački umovi' objavili predivne oproštajne fotografije i porukama dirnuli obožavatelje

  Iako u kriminalističkoj seriji 'Zločinački umovi' glume opake likove, objave na društvenim mrežama otkrile su kako su članovi glumačke postave izrazito osjećajni i sentimentalni

 • COVER - RTL Direkt
  RTL Direkt

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!