Sport / Automoto

Stanje nepoznato

Nekadašnji šef Ferrarija često posjećuje Schumachera: 'Pustimo Michaela da živi život u miru'

Nekadašnji šef Ferrarija često posjećuje Schumachera: 'Pustimo Michaela da živi život u miru'
Jens B/DPA/PIXSELL

'Okružen je obitelji i osjećam se počašćeno što ga mogu često posjećivati, ali njegovo zdravlje je privatna stvar obitelji', otkrio je Jean Todt

Prije nepunih pet godina Michael Schumacher teško se ozlijedio na skijanju u Francuskoj. Zbog po život opasnih ozljeda glave liječnici su ga prebacili u induciranu komu. Nakon niza operacije i devet mjeseci pokušaja oporavka pušten je iz bolnice u Grenobleu. Otada se malo toga zna o njegovom zdravstvenom stanju. Znakova napretka, na žalost, nema.

Uz obitelj jedan od rijetkih koji ima više informacija je nekadašnji šef Ferrarija u Formuli 1 te sada predsjednik Svjetske automobilističke federacije (FIA) Jean Todt. Francuz ga često posjećuje. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Okružen je obitelji i osjećam se počašćeno što ga mogu često posjećivati, ali njegovo zdravlje je privatna stvar obitelji. Mislim da je vrijeme da pustimo Michaela da živi život u miru", rekao je Todt za argentinski list La Nacion.

"Ali poboljšava li se njegovo zdravlje?", nastavio je novinar. - "Ponavljam, vrijeme je da ostavimo Michaela kako bi nastavio živjeti u miru", istaknuo je šef FIA-e, nekoć Schumacherov trkaći direktor.

Todt je otkrio i da motorsport neće postati olimpijski sport, što se ponovo počelo spekulirati nakon što je FIA potpisala ugovor o suradnji s Međunarodnim olimpijskim odborom.

Na pitanje o Bernieju Ecclestoneu, koji je i s 87 godina i dalje aktivan, rekao je da bi i on volio u tim godinama biti takav.

Izdvojeno

 • Marijana Batinić
  Na otoku sreće Marijana Batinić objavila predivnu fotografiju okupana suncem 'Duša mi je more'

  RTL-ova voditeljica oduševila je pratitelje na društvenim mrežama novom fotografijom

 • COVER - RTL Direkt
  RTL Direkt

 • Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!