Sport / Automoto

najdugovječniji automobil

Novi motor za Land Cruiser

Novi motor za Land Cruiser

Sada su trovratni i peterovratni modeli Land Cruisera dostupni s Toyotinim novim 2,8 D-4D motorom oznake Global Diesel (GD), koji nudi 7% povećanje maksimalnog momenta, 11% povećanje momenta pri niskim brzinama i 9% poboljšanje u potrošnji goriva

S više od 60 godina terenske tradicije, Land Cruiser zaista je postao ikona u segmentu 4x4 vozila. Njegove neprikosnovene terenske performanse i trajnost zaradile su mu reputaciju najdugovječnijeg i najpouzdanijeg automobila na svijetu s pogonom na sva četiri kotača.

Novi motor isporučuje 130 kW/177 KS, a može biti uparen s 6-stupanjskim ručnim mjenjačem ili potpuno novim 6-stupanjskim automatskim mjenjačem.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tu je i multimedijalni sustav Toyota Touch 2 s ekranom osjetljivim na dodir, te posve novi Toyota Touch 2 Go Plus s naprednim navigacijskim sustavom koji još bolje prepoznaje govorne naredbe.

 

 

Najgledaniji video

Izdvojeno

  • Hana i Jana se složile oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?' (thumbnail)
    SUPERPAR Hana i Jana složile se oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?'

    „Ne želim da ispadnemo kao da smo od šećera“, rekao je Goran Hani

  • COVER - RTL Vijesti
    RTL Vijesti

  • Reci što misliš!