Sport

NEMA GOVORA O KLUBU

Sir Alex opet upozorava svoje igrače

Sir Alex opet upozorava svoje igrače
PIXSELL

Fergusonova je odluka uslijedila nakon što je disciplinska komisija Engleskog nogometnog saveza kaznila Ria Ferdinanda sa 45.000 funti jer je na Twitteru za igrača Chelsea Ashleya Colea rekao da je izvana crn, a iznutra bijel.

Trener Manchester Uniteda Alex Ferguson zabranio je svojim nogometašima da na društvenoj mreži Twitter govore bilo što o klubu ili o momčadi.

Fergusonova je odluka uslijedila nakon što je disciplinska komisija Engleskog nogometnog saveza kaznila Ria Ferdinanda sa 45.000 funti jer je na Twitteru za igrača Chelsea Ashleya Colea rekao da je izvana crn, a iznutra bijel. Ferdinand je tako komentirao odluku Colea da svjedoči u korist još jednog igrača Chelsea Johna Terryja koji je optužen da je rasistički vrijeđao njegovog brata Antona.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Iznenađuje me što se FA tek sada umiješao, pa Twitter traje već godinama. Ne razumijem što se tamo događa, ne razumijem zašto se ljudi time uopće bave, ali to postoji. Zato sam svojim igračima rekao da na toj mreži ne govore o Manchester Unitedu", rekao je Ferguson.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!