Sport

IMAO JE SAMO 17 GODINA

Klinac kojeg su prozvali 'novi Pele' umro na terenu!

Klinac kojeg su prozvali 'novi Pele' umro na terenu!
rtvfan.net

Nastavile su tragedije na sportskim terenima u 2012. Najnovija žrtva je 17-godišnji brazilski nogometaš Arjuna Luiz Ramos koji je kolabirao tijekom utakmice juniorskih momčadi i preminuo je na putu prema bolnici.

Talentirani Arjuna Luiz Venutto Ramos umro je ovaj vikend tijekom utakmice brazilskog U-17 prvenstva. Mladić kojeg su zbog izuzetnih tehničkih vještina prozvali 'novi Pele' igrao je za svoj Sao Bernardo protiv Portuguese Santista kada se odjednom srušio na travnjak.

Tijelo mu se počelo nekontrolirano tresti uslijed grčenja i opuštanja mišića, a liječnička ekipa je odmah intervenirala te nogometaša prebacila u najbližu bolnicu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nažalost, tijekom transporta je tek 17-godišnji Arjuna Luiz Ramos doživio srčani udar i nije mu bilo spasa.

Klupski liječnik Rui de Oliviera je na upit lokalnih vlasti izjavio da je "mladić prošao sve potrebne liječničke pretrage koji nisu otkrile nikakve nepravilnosti u njegovom zdravlju".

Tako je nastavljen crni niz sportskih tragedija u 2012. - na talijanskim travnjacima je prije tri mjeseca preminuo nogometaš Udinesea na posudbi u Livornu - Piermario Morosini. U istoj državi se dogodila i smrt odbojkaša Vigora Bovolente.

Krajem travnja je umro i najbolji norveški plivač Alexander Dale Oen, višestruki svjetski i europski prvak u prsnim disciplinama. Ovom nizu tragedija dodajmo smrt odbojkašice iz Venezuele Veronice Gomez te srpski veslač i potencijalnog olimpijca Nemanja Nešić tijekom treninga.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!