Sport

HEROJ, TRAGIČAR, BUDALA

Najluđi gol iz penala u povijesti

Golman je obranio penal i krenuo proslaviti pobjedu, no odbijena lopta je dobila "felš" i otpuzala iza njegovih leđa u mrežu.

Ako ste mislili da ste vidjeli sve što se može dogoditi na jednoj nogometnoj utakmici, onda sigurno niste vidjeli detalj s Kup utakmice između marokanskog Rabata i Maghreba.

Nakon što je regularni dio utakmice završio je neodlučeno 1:1, prišlo se izvođenju, a u završnoj seriji viđen jedan od najluđih golova u u povijesti. Gostujući igrač je pucao penal, a vratar Rabata je odbio loptu i okrenuo se navijačima kako bi proslavio pobjedu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dok se vratar busao u prsa s tribina su mu navijači vikali : Pazi, pazi! No, on nije imao pojma što se dpgađa sve dok nije vidio da su igrači priotvničke momčadi počeli s veseljem.

Odbijena lopta je, naime, dobila jaki "felš" i dok je vratar slavio obranu, iza njegovih je leđa lopta otpuzala u mrežu. Maghreb je pobijedio ukupnim rezultatom 7:6, a vratar Rabata uspio je u svega nekoliko sekundi od heroja postati tragičar... ako ne i puno više od toga.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!