Sport

POLICIJA ZADOVOLJNA

Serdarević: Nije Poljud kazalište!

Serdarević: Nije Poljud kazalište!

Hajdukov trener Ivica kalinić je operiran i oporavlja se u splitskoj bolnici. Policija je zadovoljna odrađenim poslom i izbjegnutim sukobom navijačkih skupina.

SPLIT - Dan nakon utakmice Hajduka i slovačke Žiline policija je zadovoljna odrađenim poslom. Iako je atomosfera bila napeta zbog Hajdukovog gubitka, a navijači su svoj bijes usmjerili prema vodstvu Hajduka i svečanim ložama, većih incidenata ipak nije bilo, izvijestio je Marko Serdarević, načelnik splitske policije.

"Najbitnije je da nitko nije povrijeđen, a nije oštećen čak nijedan retrovizor. Jutros smo primili zahvalu predstavnika navijača Žiline zbog svega što smo učinili za njih, odigravanje je proteklo bez ijednog incidenta među navijačima", izjavio je Serdarević.

Navijači su u jednom trenutku krenuli u svečanu ložu i Bijeli salon, no uskoro su pristigli specijalci pa su se navijači povukli. Zapaljeno je nekoliko stolica, a većina od 27 navijača je privedena zbog alkoholiziranog stanja ili neposjedovanja osobne iskaznice.

Torcidaši su prosvjedovali i ispred prostorija Uprave Hajduka, no tamo policija nije intervenirala.

" To je normalan navijački kolorit, ne možemo očekivati da se ljudi ponašaju kao u kazalištu", pojašnjava Serdarević.

Najgore je nakon utakmice prošao trener Hajduka Ivica Kalinić kojemu je malo pred kraj utakmice "otkazalo srce". Hitno je prebačen u splitsku bolnicu gdje mu je ugrađena premosnica. Navodno mu je nekoliko sati i život bio ugrožen.

Nakon utakmice su pale i ostavke članova Uprave Hajduka - Mate Peroša i  Luke Miličića.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!