Rukomet Hrvatska 2018.

Reakcija nakon poraza

Vujović napao suce i EHF: 'Rukomet se ne igra zbog gledatelja nego zbog gospode koja odlučuje što i kako'

Vujović napao suce i EHF: 'Rukomet se ne igra zbog gledatelja nego zbog gospode koja odlučuje što i kako'
Sanjin Strukić/PIXSELL

Vruć je nakon 24:25 poraza od Makedonije bio slovenski izbornik Veselin Vujović, i to toliko da je sasuo 'drvlje i kamenje' na račun sudaca utakmice i onih koji su iste odabrali

Na konferenciji za medije nakon dramatične utakmice u zagrebačkoj Areni Vujović je odbio odgovarati na pitanja na engleskom jeziku. Zato je rječit bio na materinjem. 

"Ništa ne zamjeram makedonskim igračima i navijačima, znam koliko im ta pobjeda znači. Mogu zamjeriti samo sebi. U rukometu sam 45 godina i ne poznajem rukometna pravila. Shvatio sam da se rukomet ne igra za gledatelje, nego za gospodu koja odlučuje što i kako. U 90 posto slučajeva nisam znao što su ta dva Rumunja dosudila. Ako ljudi iz EHF-a ocijene ovakvo suđenje kao dobro onda bih se trebao napraviti nečim drugim, rudarstvom primjerice. I to lakše nego trenerski posao na ovakav način", kazao je Vujović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Slovenski izbornik je bio posebno motiviran u prvoj utakmici skupine A jer je dugo dio trenerske karijere bio u Makedoniji. Vodio je Vardar, čiji današnji trener Raul Gonzalez je upravo makedonski izbornik.

Slovenci su u nezavidnoj situaciji. Slijedi im Njemačka. Za prolazak skupine su veliki favoriti protiv Crne Gore, no bit će to vrlo loše ishodište za nastavak Eura. "Moramo pokušati pobijediti Njemačku i Crnu Goru, time bismo imati dobar temelj za drugi krug turnira", zaključio je Vujović.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Reci što misliš!