Rukomet Hrvatska 2018.

pozitivan komentar

Srpski rukometaš iznenadio izjavom: 'Želim se zahvaliti hrvatskim navijačima, iznenadili su me!'

Srpski rukometaš iznenadio izjavom: 'Želim se zahvaliti hrvatskim navijačima, iznenadili su me!'
Ivo Čagalj/Pixsell

Iako je veći dio dvorane izviždao srpske igrače na predstavljanju, a zvižduci su odzvanjali dvoranom i tijekom intoniranja gostujuće himne, Marsenić se zahvalio hrvatskim navijačima

EURO Hrvatska 2018

Srpski kružni kružni napadač Mijajlo Marsenić pohvalio je hrvatske navijače nakon utakmice Hrvatske i Srbije (32:22) na startu Eura.

Iako je veći dio dvorane izviždao srpske igrače na predstavljanju, a zvižduci su odzvanjali dvoranom i tijekom intoniranja gostujuće himne, Marsenić se zahvalio hrvatskim navijačima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Stvarno bih se želio zahvaliti hrvatskim navijačima, pozitivno sam iznenađen", rekao je rukometaš Vardara i poželio sreću Hrvatskoj u nastavku prvenstva.

Kada se Domagoj Duvnjak ozlijedio, srpski rukometaši su mu prvi skočili u pomoć, no Marsenić to smatra sasvim normalnom reakcijom.

"I on bi to sigurno za nas napravio, to je sportski potez. On je veliki sportaš, rekao nam je da misli kako nije teža ozljeda i ja se iskreno nadam da je u pravu."

Na kraju je prokomentirao i samu utakmicu.

"Izgubili smo zbog nekih naših gluposti. Igrali smo 25 minuta odličan rukomet, a onda... Obrana je bila OK, ali događale su nam se neke gluposti. S ovakvom obranom možemo proći dalje", poručio je Marsenić koji sa suigračima u drugom kolu igra protiv Švedske.
 

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

EURO Hrvatska 2018

Reci što misliš!