Rukomet Hrvatska 2018.

ipak nije ozbiljno

Lino: 'Htio sam zamijeniti Duvnjaka taman prije ozljede', prve informacije kažu kako se radi samo o istegnuću

Lino: 'Htio sam zamijeniti Duvnjaka taman prije ozljede', prve informacije kažu kako se radi samo o istegnuću

'Mi smo ga taman željeli promijeniti trenutak prije ozljede, ali od velike buke u dvorani nije nas čuo i jednostavno nismo uspjeli', prokomentirao je Lino Červar

EURO Hrvatska 2018

Fantastično otvaranje Eura i velika pobjeda Hrvatske nad Srbijom od čak 10 razlike sinoć su nažalost ostali u sjeni ozljede našeg ponajboljeg igrača.

Dvije minute prije kraja susreta, kad je utakmica već bila riješena, Domagoj Duvnjak sam od sebe se srušio na pod, uhvativši se za list desne noge s bolnim grčem na licu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naši reprezentativci primili su se za glavu, a prema Domagoju su potrčali čak i suparnički igrači. Srećom, radi se ipak o listu desne noge, a ne lijeve noge i koljena koje je Domagoj podvrgnuo operativnom zahvatu i uoči Eura sedam mjeseci izostao s terena. 

"Pobjeda je zaslužena i vrijedna, ali to je ipak samo jedna pobjeda, prva stepenica u našem naumu. No, tu pobjedu je ipak zasjenila Duvnjakova ozljeda. Radi se o listu, a koliko je teška, znat ćemo tek nakon što obavi pregled. Iskreno, zabrinut sam...", nije skrivao zabrinutost izbornik Lino. 

Dodao je kako je cijeli razvoj situacije bio nesretan slučaj.

"Mi smo ga taman željeli promijeniti trenutak prije ozljede, ali od velike buke u dvorani nije nas čuo i jednostavno nismo uspjeli. Vikali smo, ali buka je bila zaglušujuća... Žao mi je, strašno mi je žao, ali valjda je tako moralo biti. Duletova ozljeda svima je pokvarila raspoloženje", zaključio je Lino, dodavši kako će se više o ozljedi znati nakon snimanja i pregleda njegove noge. 

Prve informacije govore kako se srećom ne radi o puknuću nego samo istegnuću lista, piše 24 sata. Koliko ozbiljno, znat će se nakon što Domagoj u subotu ujutro ode na magnetsku rezonanciju.

EURO Hrvatska 2018

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!