Rukomet Hrvatska 2018.

Prve informacije

Červar zabrinut zbog Duvnjakove ozljede: 'Stradao je list, otišla su mišićna vlakna. Šteta'

Červar zabrinut zbog Duvnjakove ozljede: 'Stradao je list, otišla su mišićna vlakna. Šteta'
Ivo Čagalj/PIXSELL

Domagoj Duvnjak napustio je igru nekoliko minuta prije kraja utakmice sa Srbijom. Prve informacije Line Červara nisu nimalo dobre

"Stradao mu je list. Otišla su mu mišićna vlakna. Šteta. Zabrinut sam", priznao je na kraju utakmice izbornik Lino Červar o Domagoju Duvnjaku.

"Desilo se to što se desilo. Takva je bila sudbina. Do povrede je došlo. Pitanje je koje je težine. Nakon što se napravi pretraga ćemo znati", također je rekao Červar, koji na pitanje je li trebao mijenjati Duvnjaka i odmoriti ga u zadnjim minutama odgovorio da ga je odmarao u prvom dijelu, a problem je bila i galama na terenu. "Igrači nisu čuli jedni drugi", aludirao je na mogući nesporazum oko toga hoće li Duvnjak izaći iz igre ili ne. Na žalost, ostao je, što je rezultiralo ozljedom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što se tiče utakmice, pobjeda je uvijek draga. U poteškoćama se jača karakter. No ovo je samo prva stepenica - rekao je Lino te nastavio:

"Dok smo igrali kako treba, bila je dobra tranzicija, bili smo atraktivni. Sve je išlo dobro, no, kažem, ovo je samo jedna pobjeda. Djelovali smo kao momčad."

Srbijanski izbornik Jovica Cvetković priznao je da je imao ozbiljnih problema s momčadi tijekom pripremnog perioda. "Pripreme su bile djelomične. Pokušali smo iskombinirati što smo moglo. Korektno smo odigrali, imali smo problema u igri. Idemo dalje, zaboravljamo sve ovo danas".

Najgledaniji video

Izdvojeno

Reci što misliš!