Regional / Riječanin

NELJUDSKI UVJETI

Riječanin živi u derutnoj kući bez struje i vode: Sumještani mu žele obnoviti dom, uključite se u akciju

Riječanin živi u derutnoj kući bez struje i vode: Sumještani mu žele obnoviti dom, uključite se u akciju
Facebook

Za obnovu kuće potrebne su pločice, sanitarije i namještaj

Putem društvenih mreža tijekom ovih dana počeo se sve više širiti apel za pomoć mladom Riječaninu koji živi u nehumanin uvjetima.

Kako je Martina Šebalj objavila u svom Facebook statusu radi se o 21-godišnjem mladiću koji živi u derutnoj kući u Podhumu, bez struje i vode. Majka ga je napustila, a otac je u njegovoj ranoj dobi u istoj toj kući počinio samoubojstvo. Mladić zbog proživljenih trauma ima govornu manu i teško nalazi posao, javlja Riječanin.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sumještani su odlučili mladiću pomoći u obnovi kući, a i vi se možete uključiti u ovu humanitarnu akciju. Za obnovu kuće potrebne su pločice, sanitarije i namještaj, a ako imate viška nečega od navedenog možete se javiti organizatorima kako bi dogovorili primopredaju.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Matthew Gray Gubler
  odlični glumci, odlični ljudi Glumci kriminalističke serije 'Zločinački umovi' objavili predivne oproštajne fotografije i porukama dirnuli obožavatelje

  Iako u kriminalističkoj seriji 'Zločinački umovi' glume opake likove, objave na društvenim mrežama otkrile su kako su članovi glumačke postave izrazito osjećajni i sentimentalni

 • COVER - RTL Direkt
  RTL Direkt

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!