Regional / Riječanin

PRIPREME ZA SEZONU

Riječki policajci-motociklisti na Grobniku trenirali sigurnu vožnju

Riječki policajci-motociklisti na Grobniku trenirali sigurnu vožnju
PU primorsko-goranska

U sklopu priprema za turističku sezonu jučer je na Automotodromu Grobnik održana smotra policijskih službenika-motociklista u sastavu prometne policije PU primorsko-goranske.

Policijskim službenicima-motociklistima obratio se Boris Skeledžić, voditelj Službe za sigurnost cestovnog prometa naglasivši važnost i ulogu motociklista u obavljanju nadzora prometa na cestama, posebice u situacijama većih gužvi i uspostavljanja bolje protočnosti prometa na cestama.

Naime, nastupanjem povoljnijih vremenskih uvjeta na cestama je sve više vozača mopeda i motocikala, čime se povećava i mogućnost nastanka prometnih nesreća ove kategorije vozila te se time javlja i veća potreba angažiranja policijskih službenika – motociklista, prenosi Riječan.IN.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako bi sigurno i na najbolji način ispunili sve svoje zadaće i obveze, uz smotru je obavljen pregled ispravnosti motocikala te opreme policijskih službenika-motociklista.

Isto tako, budući da se kontinuirano radi na unapređenju znanja i vještina svih policijskih službenika, jučer je za policijske službenike-motocikliste održana edukacija i trening sigurne vožnje motociklom.

Više saznajte na portalu Riječan.IN.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!