Regional / Riječanin

I DALJE, PRIJE SVEGA, ANGAŽIRANI

U novu sezonu HNK Ivana pl. Zajca kreće pod sloganom 'Međunarodno narodno kazalište'

U novu sezonu HNK Ivana pl. Zajca kreće pod sloganom 'Međunarodno narodno kazalište'
Riječan.in

Kako je kazao v.d. intendanta Marin Blažević, riječko Kazalšte nastavit će biti angažirano kazalište u kojem je estetsko neodvojio od etičkog – ići će u nešto drugačijim taktom, ali istim putem

Najavljena je nova sezona HNK Ivana pl. Zajca 2016/2017. koja će se odvijati pod sloganom „Međunarodno narodno kazalište“.

Slogan „Međunarodno narodno kazalište“ izabran je jer djelovanje Kazališta u sljedećoj sezoni obilježavaju aktivnosti, projekti i procesi usmjereni prema godini Rijeke kao Europske prijestolnice kulture, jer riječku kulturu oblikuju i predstavnici drugih naroda u svim kazališnim ansamblima, nastavlja se suradnja s europskim kazalištima, gostovat će se na međunarodnim festivalima, snimaju se opere za vodeće međunarodne diskografske kuće, u Rijeci će biti vrhunski umjetnici iz kulturnog kruga čitavog svijeta, kako je to pojasnio v.d. intendanta i ravnatelj Opere Marin Blažević.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Više pročitajte na portalu Riječan.IN

p>EURO Poljska 2016

Najgledaniji video

Izdvojeno

  • Doris Dragovic, Doris Pincic
    Omiljena pjevačica i voditeljica Doris&Doris: Pinčić se pohvalila fotografijom s obožavanom pjevačicom Dragović i saznala informacije koje su je šokirale

    Nije tajna da je voditeljica showa „Fittest Family“, Doris Pinčić Rogoznica velika obožavateljica lika i djela jedne od ponajboljih hrvatskih pjevačica Doris Dragović.

  • COVER - RTL Direkt
    RTL Direkt

  • Reci što misliš!