Regional / KAportal

TROJAC PRIJAVIO POLICIJI

Ispovijest ugostitelja: 'Prijetili su da će mi pucati u noge i tražili da im prepišem kafić...'

Ispovijest ugostitelja: 'Prijetili su da će mi pucati u noge i tražili da im prepišem kafić...'
Ilustracija: Igor Soban/PIXSELL, Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Tvrdi da su mu htjeli uzeti kafić te ga natjerati da im još plaća i najam

Jedan karlovački ugostitelj prijavio je policiji trojicu svojih sugrađana zbog pokušaja iznude. Tvrdi da su mu htjeli uzeti kafić te ga natjerati da im još plaća i najam. Dvojica od njih su uhićena te potom puštena uz mjere opreza obaveznog javljanja policiji jednom tjedno, te zabranom bilo kakvog kontaktiranja oštećenoga, kao i približavanja na manje od 20 metara, dok je treći osumnjičenik u bijegu.

Kako doznaje KAportal, ugostitelj je policiji prijavio da su sva trojica upala u kafić u noći s 8. na 9. prosinca 2018. godine. Prvoosumnjičenik (u bijegu) ga je prvo izvrijeđao, a potom mu pokazivao kromirani pištolj koji je držao za pojasom. Potom su uslijedile prijetnje da će razbiti lokal, a onda da će ga preuzeti, te da će mu on morati plaćati najam.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vlasnik je potom izašao iz kafića, no ovaj ga je pratio van, govorio mu da će mu se napiti krvi te mu prijetio da će mu pucati u noge. Tada su mu se pridružila preostala dvojica, te je jednom od njih prvoosumnjičeni predao pištolj. Prije nego su ostvarili svoje planove, ugostitelj je potražio pomoć policije.

To su vidjele dvije osobe, koje su svjedoci u postupku, pa su mjere zabrane izrečene osumnjičenicima i u odnosu na njih. Sva trojica su do sada prekršajno kažnjavani, a jedan osumnjičenik ima i dva evidentirana kaznena djela, ali ona nemaju veze s iznudom. Ukoliko se ne budu pridržavali izrečenih mjera, opet će završiti u zatvoru.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Željko Bilić odabrao djevojke koje vodi na farmu
  Čestitamo! Željko pronašao sreću zahvaljujući 'Ljubav je na selu': 'Ženim se, a u prosincu ću postati i tata!'

  Željko je na svojoj farmi ugostio Maju Švaljug, Jacqueline Kale, Ružu Pejić i Paulinu Tomičić

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!