Regional / KAportal

brzo su ga otkrili, ali...

Policija zna tko je provalio u Ćelićevu kuću: Ne mogu do njega, već se 'sklonio' u Njemačku

Policija zna tko je provalio u Ćelićevu kuću: Ne mogu do njega, već se 'sklonio' u Njemačku
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Doznaje se da se radi o muškarcu sa zadarskog područja koji nema previše veza s Karlovcem

Policija zna tko je provalio u kuću Josipa Ćelića, zamjenika glavnog ravnatelja policije Nikole Miline, doznaje KAportal. Policija je do te osobe došla na temelju videosnimke automobila koji su pratili. Počinitelj je navodno bio suvozač, i u tom trenutku policiji nije bio sumnjiv za ovo kazneno djelo. Kada su utvrdili vezu s provalom u Ćelićevu kuću, on je već bio u Njemačkoj, kamo se odlučio “skloniti”.

Doznaje se da se radi o muškarcu sa zadarskog područja koji nema previše veza s Karlovcem. Jednako tako, nema baš nikakve veze ni s policijskom jurnjavom po gradu za vozilom na koje su pucali iz službenog vatrenog oružja prošlog tjedna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, policija je izvijestila da je u razdoblju od 7. do 11. siječnja u obiteljsku kuću 46-godišnjaka na području Karlovca u gradskoj četvrti Luščić-Jamadol nepoznati počinitelj provalio i otuđio novac, oružje i zlatni nakit. Javnosti nije poznato o kojim bi se količinama ukradenih predmeta i novca moglo raditi. Istraga je i dalje u tijeku.

Podsjetimo, Ćelić u javnosti slovi za vrlo imućnog policajca, pa je lopov očito znao na čija vrata treba “pokucati”.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Hana i Jana se složile oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?' (thumbnail)
  SUPERPAR Hana i Jana složile se oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?'

  „Ne želim da ispadnemo kao da smo od šećera“, rekao je Goran Hani

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Vezani članci

  Citaj, prati i komentiraj naše price i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!