Regional / KAportal

prvi izvan Indije

Infosys i službeno otvara svoj Razvojni centar u Karlovcu

Infosys i službeno otvara svoj Razvojni centar u Karlovcu
KAportal

Indijski gigant Infosys i službeno će otvoriti svoj Razvojni centar u Karlovcu koji se nalazi u poslovnoj zgradi Euroherca u Prilazu Vjećeslava Holjevca.

Kako kažu u globalnoj tvrtki koja je u Karlovcu zaposlila inženjere iz General Electrica, ovo je prvi Infosysov razvojni centar izvan Indije koji zapošljava samo inženjere, piše KAportal.

– Stotinjak inženjera strojarstva i elektrotehnike iz svog ureda u Karlovcu osmišljavat će najnaprednija tehnološka rješenja za vodeće energetske tvrtke u Europi i svijetu i to kao zaposlenici tvrtke Infosys, globalnog lidera za tehnološke usluge i savjetovanje, s klijentima u više od 50 država, kažu u ovoj tvrtki.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Napominju da Infosys ima više od 200 tisuća zaposlenika i 10,2 milijardi dolara prihoda, no odlučio se na investiciju u Hrvatsku i to ponajprije, dodaju, zbog dugogodišnje tradicije u karlovačkoj industriji te znanja i iskustva postojećih stručnjaka u tom uredu. 

Više saznajte na Kaportalu.

Najgledaniji video

Izdvojeno

  • Hana i Jana se složile oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?' (thumbnail)
    SUPERPAR Hana i Jana složile se oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?'

    „Ne želim da ispadnemo kao da smo od šećera“, rekao je Goran Hani

  • COVER - RTL Vijesti
    RTL Vijesti

  • Reci što misliš!