Regional / iPress

INpuls2016

Novo prestižno priznanje: Umag osvojio nagradu u kategoriji Grad sinergije

Novo prestižno priznanje: Umag osvojio nagradu u kategoriji Grad sinergije
iPress.hr

Jučer je održana je završna konferencija i dodjela nagrada projekta INpuls 2016, a u organizaciji Udruge gradova - nacionalne, nestranačke i nepristrane zajednice gradova osnovane 2002. godine s ciljem poticanja suradnje jedinica lokalne samouprave i promicanja zajedničkih interesa gradova u Republici Hrvatskoj.

Od ukupno 5 kategorija, Grad Umag  je osvojio nagradu za najbolju praksu u okviru kategorije GRAD SINERGIJE, i to za najbolju suradnju države i jedinice lokalne samouprave. Na svečanoj dodjeli u Zagrebu, gradonačelnik Vili Bassanese održao je prezentaciju te predstavio projekte koje je Grad Umag realizirao zahvaljujući odličnoj suradnji s državom, piše iPress.hr. Gradonačelniku je na kraju završne konferencije i službeno dodijeljena nagrada INpuls2016.

„Ako je nešto inovativno ove godine, onda je to sigurno bila ova kategorija. Dugo smo čekali, kada se konačno pojavio Umag. Prijava je po svim kriterijima izvrsna i uopće nije bilo dvojbe da je to prijava koja zaslužuje naše poštovanje. Čestitam od srca Gradu Umagu na osvojenoj nagradi." istaknula je koordinatorica Udruge gradova u RH Nives Kopajtich Škrlec povodom predstavljanja kategorije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Više saznajte OVDJE.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!