Vijesti / Promo

očuvanje mora

Leon Lučev, Maja Posavec i Ana-Marija Percaić izabrali su planet u globalnoj kampanji National Geographic-a 'Planet ili plastika'

Leon Lučev, Maja Posavec i Ana-Marija Percaić izabrali su planet u globalnoj kampanji National Geographic-a 'Planet ili plastika'
PROMO

Naši ambasadori pridružili su se inicijativi osvještavanja javnosti oko globalnog problema zagađenja oceana i mora plastikom.

Leon Lučev, Maja Posavec i Ana Marija Percaić pridružili su se kampanji “Planet ili plastika” National Geographic-a. Postali su naši ambasadori u globalnoj akciji kojoj je cilj podizanje svijesti oko ogromnih količina plastike koja završava u oceanima i pokretanje inicijative za smanjenje uporabe jednokratne plastike.

Naši glumci su stavili u prvi plan razorni učinak koji plastika ima na naš planet. Svojim primjerom žele inspirirati i potaknuti na djelovanje kako bi zajedničkim snagama očuvali naš planet i spasili ga od daljnje devastacije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ana-Marija Precaić je donijela novogodišnju odluku o smanjenju uporabe jednokratne plastike u njenom kućanstvu. Maja Posavec je pak donijela odluku o potpunom prestanku uporabe plastičnih boca u svom kućanstvu.

Leon Lučev se osvrnuo na problem očuvanja mora za sljedeće generacije, točnije za našu djecu i zaključio da je odgovornost na njemu i na svima nama.

Planet ili plastika? Leon, Maja i Ana-Marija su odabrali planet! A ti?

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Željko Bilić odabrao djevojke koje vodi na farmu
  Čestitamo! Željko pronašao sreću zahvaljujući 'Ljubav je na selu': 'Ženim se, a u prosincu ću postati i tata!'

  Željko je na svojoj farmi ugostio Maju Švaljug, Jacqueline Kale, Ružu Pejić i Paulinu Tomičić

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Reci što misliš!