Vijesti / Promo

svečana ceremonija

Gala večer uz Ninu Badrić i Petra Grašu

Gala večer uz Ninu Badrić i Petra Grašu

Na svečanoj ceremoniji dodijeljene su nagrade u 28 kategorija

Sedmu godinu portal žena.hr, koji je dio RTL-ove digitalne mreže, dodijelio je nagrade za najbolje proizvode u tekućoj godini na Gala večeri održanoj u Francuskom paviljonu Studentskog centra u Zagrebu. Na svečanoj ceremoniji dodijeljene su nagrade u 28 kategorija, a o pobjednicima su odlučile čitateljice i čitatelji portala žena.hr, koji su za svoje favorite mogli glasati do 2. prosinca 2018. 

Gala večer uz Ninu Badrić i Petra Grašu Fotogalerija

Proizvodi koji su bili u konkurenciji pokrivaju većinu proizvoda široke potrošnje, a u konkurenciji su bili isključivo noviteti, tj. proizvodi koji su izašli na tržište nakon 1. lipnja 2017. (novi ili redizajnirani/obnovljeni stari proizvodi).

Domaćica večeri bila je Ida Prester dok su uzvanike svojim glazbenim izvedbama zabavljali Nina Badrić i Petar Grašo. Uz njihove nastupe, uživali su brojni poznati uzvanici među kojima su bili Antonija Blaće, Marijana Batinić, Doris Pinčić Rogoznica, Ana Brdarić-Boljat i mnogi drugi.

Posebno hvala sponzorima eventa: EU parlamentu, Opelu, G3Spiritsu, Sherri Hillu te Glo-u u čijoj su posebnoj zoni uzvanici mogli uživati u isprobavanju najnovijeg gadgeta na tržištu. 

 

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • crni i dijana
  Pogrešan čovjek Dijana i Crni provode noć u hotelu, a Biba će zauvijek prekrižiti Peru

  Marijeta prodaje Bibi veliku laž da su Pero i ona potajice zajedno već 40 godina, što će izazvati veliku bračnu svađu.

 • COVER - RTL Direkt
  RTL Direkt

 • Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!