Vijesti / Promo

Prijavite se na Bugovo natjecanje

IDEA KNOCKOUT 2018: Tehnološkom idejom osvojite putovanje u Las Vegas i izlagački štand na CES-u 2019

IDEA KNOCKOUT 2018: Tehnološkom idejom osvojite putovanje u Las Vegas i izlagački štand na CES-u 2019
PR

Prijavite se na Bugovo natjecanje tehnoloških ideja i osvojite hotelski smještaj i dvije povratne karte za Las Vegas, kao i izlagački štand na najvećem svjetskom sajmu novih tehnologija!

Nakon velikog uspjeha prijašnja četiri Idea Knockouta i sjajnih nastupa pobjedničkih timova, startupa MAKERbuino, STEMI, Streaming Solutions i DivIT na CES-u, Bug je odlučio ove godine upriličiti jubilarno peto izdanje najuzbudljivijeg regionalnog natjecanja tehnoloških ideja, uz identičnu nagradu. Idea Knockout 2018 tako će se održati 27. rujna 2018. u prostoru HUB385 u Zagrebu uz besplatan ulaz za sve posjetitelje, a timovi koji se prijave na natjecanje borit će se za hotelski smještaj (šest noćenja) i dvije povratne aviokarte za Las Vegas za vrijeme trajanja CES-a 2019 te nešto još vrijednije – izlagački štand na Eureka Parku, dijelu CES-a „rezerviranom“ isključivo za najbolje startupe na svijetu.

Da bi se prijavili na Idea Knockout 2018 ne morate nužno biti startup i ne morate nužno biti iz Hrvatske. Dovoljno je da ste tim koji ima originalnu tehnološku ideju, bilo da se radi o softveru, internetskom servisu ili uređaju i da za svoju ideju imate razvijen demo ili prototip. Nije važno imate li tvrtku ili ne, jeste li kompanija ili startup ili samo studenti – važno je samo da ste pametni i da imate hrabrost i ambiciju za svjetski uspjeh! Prijava se obavlja putem web-stranice natječaja, www.ideaknockout.com, gdje su objavljeni i detaljni kriteriji. Osim spomenute prve nagrade, timovi koji će nastupiti na Idea Knockoutu bit će u prilici osvajati i druge vrijedne nagrade, poput mobilnih uređaja i „slotova“ za nastup na Bug Future Showu 2019.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz sve to, svi timovi koji nastupe na Idea Knockoutu 2018 dobit će i izlagački prostor tijekom samog natjecanja te zajamčenu medijsku promociju u svim Bugovim izdanjima (časopisi Bug i Mreža, portal Bug.hr, emisije Bug TV-a), a pobjednički tim detaljno će u tim medijima, kao i u izdanjima i emisijama medijskih pokrovitelja biti popraćen i tijekom nastupa na CES-u 2019.

Idea Knockout 2018 održat će se uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma, a sponzor natjecanja je i HUB385.

I ove će godine žiri Idea Knockouta ostati neotkriven do samog održavanja natjecanja 27. rujna 2018. Nadzor nad regularnošću rada žirija obavljat će Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu čiji je Trgovinsku ured i službeni zastupnik CES-a za našu zemlju. CES 2019 održat će se od 8. do 11. siječnja 2019. u Las Vegasu u SAD-u, a kratki video s najzanimljivijim trenucima prošlogodišnjeg izdanja Idea Knockouta pogledajte ovdje.

Ne čekajte, ne dvoumite se, budite odlučni, prijavite se na www.ideaknockout.com i svojom tehnološkom idejom osvojite put i izlaganje na CES-u 2019 i postanite globalna poduzetnička zvijezda!

Najgledaniji video

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!