Vijesti / Promo

NASTAVAK DIGITALNE TRANSFORMACIJE AUTOBIZNISA

Iz prodajnog salona na kućnu adresu: od sada je u Hrvatskoj moguće naručiti i kupiti preko Interneta i nove automobile

Iz prodajnog salona na kućnu adresu:  od sada je u Hrvatskoj moguće naručiti i kupiti preko Interneta i nove automobile
PR fotografije

Kupovina preko Interneta postala je dio naše svakodnevice i trend kojemu su potrošači u Hrvatskoj sve skloniji.

Upravo iz tog razloga tvrtka AutoZubak odlučila je ponuditi tržištu jedinstvenu i inovativnu uslugu koja vam omogućuje da na izuzetno efikasan i praktičan način, po prvi puta u Hrvatskoj i šire, pokrenete proces odabira i kupnje automobila iz udobnosti vlastitoga doma. Ovim revolucionarnim poslovnim modelom tvrtka AutoZubak unijela je svježinu na automobilsku scenu ali i napravila veliki iskorak u auto-industriji.

Nakon uspješnog lansiranja usluge online prodaje rabljenih automobila početkom travnja, tvrtka AutoZubak odlučila je tržištu ponuditi kupnju preko interneta i za nove automobile. I to za marke Volkswagen, Audi i ŠKODA. Radi se o potpuno naprednom i tehnološki sofisticiranom načinu kupnje novih automobila čija je posebnost svakako i isporuka automobila na kućnu adresu kupca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz pomoć intuitivnih alata, putem web stranice www.autozubak.hr, moguće je obaviti detaljan pregled automobila, pogledati ga iz svakog željenog kuta, pa čak i pregledati unutrašnjost prije konačne odluke o kupnji koja osim uštede vremena štedi i novac.

Kupnjom automobila na ovaj način svaki kupac ostvaruje i dodatne pogodnosti – policu obveznog osiguranja, dodatnu godinu jamstva i isporuku na kućnu adresu. Uz ovaj osnovni paket, svaki kupac može samostalno kreirati vlastiti paket pogodnosti, a posebnost je i mogućnost otplate uz 0% kamate na tri ili četiri godišnje rate, ili uz druge standardne modele financiranja putem operativnog ili financijskog leasinga.  Dodatna posebnost ovog futurističkog modela prodaje automobila svakako je i mogućnost reklamacije – svaki kupljeni automobil možete vratiti u roku do 15 dana od dana kupnje.  

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!