Vijesti / Promo

SVE JE SLAĐE UZ DOLCELU

Pokrenite se uz Dolcela pudinge: Premium kokos, vanilija i čokolada

Pokrenite se uz Dolcela pudinge: Premium kokos, vanilija i čokolada
PR fotografije

Stigli su topliji i duži dani. U nama se budi optimizam, a tijelo i um žude za akcijom. Zato izađite, baterije napunite na suncu, a svoje kuhinjske zdjelice ukusnim Dolcela pudinzima.

Vrijeme je da tešku i tamnu odjeću spremimo, a posegnemo za šarenim i veselim bojama. A vrijeme je i da iz kuhinjskog ormara izvučemo nekoliko posudica i pripremimo ukusan i lagan desert, svima omiljen - Dolcela puding.

Započnite proljeće novim okusom - kokosom

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Proljeće je najlakše dozvati u svoj dom novim, egzotičnim okusom Dolcela Premium puding kokos. Okusi dalekih i toplih krajeva osvojit će vas pri prvom kušanju. Raskošan, mirisan, a istovremeno nenametljiv i nježan, Dolcela Premium puding kokos razigrat će vam maštu, a u kombinaciji s, primjerice, čokoladom ili voćem, uvest će vas u proljeće na najukusniji mogući način. 

Vanilija i čokolada, dva okusa uvijek draga 

Priroda i sunce. Vanilija i čokolada. Neke su kombinacije evergreeni! Posegnite za prepoznatljivim, kremastim okusom Dolcela pudinga od čokolade ili od vanilije.

Klasika koju nudi Dolcela puding vanilija brzo se i lako pretvara u gozbu za nenadane goste ili slatko iznenađenje za obiteljskim stolom. Dovoljno je dodati svježe voće, kekse ili jednostavno puding ukrasiti šlagom. Isto tako puding će odlično poslužiti i za sve vaše kremaste kolače i torte.

S Dolcela pudingom čokolada nema greške! Brza priprema, bogat čokoladni okus, a sve spremno za nekoliko minuta. Znamo, najteže je čekati da se ohladi, pa to vrijeme iskoristite pregledavajući Dolcela aplikaciju. Više od 1000 slatkih recepata dat će vam ideje i inspiracije za nove primamljive slastice.

Iskoristite energiju proljeća, probudite kreativnost u sebi, istražite nove recepte, nove okuse i prepustite se uživanju kakvo vam mogu osigurati samo ukusni Dolcela pudinzi.  

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!