Potraga

pregled godine

Više od 200 emisija i oko 30 sati istraživačkih priča: Što se sve nakon Potrage promijenilo?

Više od 200 emisija i oko 30 sati istraživačkih priča: Što se sve nakon Potrage promijenilo?
Potraga

U godini iza nas reporteri Potrage pregledali su tisuće stranica dokumenata, obavili stotine i stotine razgovora - sve to kako bi došli do istine

U prilozima ispod pogledajte pregled godine naše emisije Potraga. Godine u kojoj smo zastupali najslabije, krčili birokratsku džunglu, propitivali centre moći i rad političara.

Pregled istraživačkih uspjeha Potrage pripremila je Danka Derifaj

U godini iza nas reporteri Potrage pregledali su tisuće stranica dokumenata, obavili stotine i stotine razgovora - sve to kako bi došli do istine! Taj put nije bio lagan ali konkretni rezultati našeg vrijednog tima najbolje govore sami za sebe.

Potraga je cijele godine bila uz najslabije - pogledajte prilog!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Društvo je onoliko jako koliko se brine o svojim najslabijima. I zato je Potraga cijele godine bila uz najslabije, kada god smo mogli. Pratili smo borbu oboljelih od mišićne atrofije da dobiju lijek koji im znači život, otkrili smo kako većina rampi za invalide u Zagrebu ne radi, hvatali smo institucije u lažima te ih naravno natjerali na promjene!

Pratili smo, analizirali i istraživali slučajeve koji su percipirani kao potvrda gorke spoznaje da pravo i pravda nisu isto

Ništa boljim od zdravstva, nije se pokazalo niti pravosuđe. Učinkovitost pravosuđa je temelj stabilne države. To je stav koji Potraga čvrsto zastupa i branili smo ga svim raspoloživim  sredstvima. Tijekom prošle godine uporno smo pratili, analizirali i istraživali slučajeve koji su u javnosti percipirani kao potvrda gorke spoznaje da pravo i pravda nisu isto.

Izvještavali smo o gotovo svakodnevnom preskakanju saborskih zastupnika iz tabora u tabor

Definicija novinarstva tumači da su mediji korektiv vlasti. I od te uloge Potraga nije odstupala ni tijekom 2018. Razina političke kulture u zemlji nikada nije pala niže, nego ove godine. Izvještavali smo o gotovo svakodnevnom preskakanju saborskih zastupnika iz tabora u tabor, koji su time iznevjerili osnovnu svrhu parlamentarnih izbora – poštivanje volje birača.

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Davoru nije žao što je izbacio Splićane
  NIJE MU ŽAO Davor ne žali što je izbacio Zvonu i Mateu iz showa: 'Zaslužili su to, bilo mi je dosta Mateina ponašanja'

  Iako su bili članovi klana 'Vukovi', Matea i Zvone sinoć su napustili 'Superpar'

 • COVER - RTL Direkt
  RTL Direkt

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!