Potraga

DEMANTIJ NA PRILOG U POTRAZI

PU ličko-senjska: 'Izjave gradonačelnika Gospića nisu istinite'

PU ličko-senjska: 'Izjave gradonačelnika Gospića nisu istinite'
Dusko Jaramaz/PIXSELL

'Izvršenim provjerama utvrđeno je da tadašnji zamjenik gradonačelnika, o kojem govori gradonačelnik Grada Gospića, gospodin Karlo Starčević, nije policiji prijavljivao kaznena djela prijetnje, te nije točan navod da je policija spriječila skupljanje I odvoz stoke'

Nakon priloga emitiranog u emisiji Potraga 15.2.2018. reagirali su iz PU ličko-senjske. Tvrde da izjave gradonačelnika Grada Gospića, Karla Starčevića (HSP) o tome kako policija nije nikad kaznila odgovorne za prometnu nesreću 2015. (kada je konj izletio na cestu pri čemu je smrtno stradao vozač) kao i da je policija u dosluhu s uzgajivačima konja nisu istinite:

Naime radi se o prometnoj nesreći koja se dogodila 25. rujna 2015. godine u Gospiću u kojoj je jedna muška osoba stradala, te su policijski službenici 4. studenog 2015. godine Općinskom državnom odvjetništvu u Gospiću dostavili kaznenu prijavu, protiv tada 68-godišnjaka iz Perušića zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ugrožavanja prometa opasnom radnjom ili sredstvom, o čemu je I javnost obaviještena priopćenjem. Izvršenim provjerama utvrđeno je da tadašnji zamjenik gradonačelnika, o kojem govori gradonačelnik Grada Gospića, gospodin Karlo Starčević, nije policiji prijavljivao kaznena djela prijetnje, te nije točan navod da je policija spriječila skupljanje I odvoz stoke.”

Ekipa Potrage ispričava se gledateljima I PU ličko-sensjkoj zbog prenesenih paušalnih izjava gradonačelnika Grada Gospića.

Najgledaniji video

Izdvojeno

Vezani članci

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!