Parlamentarni izbori 2016

glavni odbor

Osam kandidata za predsjednika SDP-a, Milanović poručio: 'Isprike onima koje sam možda uvrijedio'

Osam kandidata za predsjednika SDP-a, Milanović poručio: 'Isprike onima koje sam možda uvrijedio'
Robert Anic/PIXSELL

Kandidati za predsjednika SDP-a Ranko Ostojić, Tonino Picula, Orsat Miljenić, Davor Bernardić, Domagoj Hajduković, Vesna Škulić, Gordana Sobol i Karolina Leaković

Glavni odbor SDP-a sastao se kako bi raspisao unutarstranačke izbore te analizirao rezultate nedavno održanih prijevremenih parlamentarnih izbora.

Na početku sjednice obratio im se aktualni predsjednik Zoran Milanović. Poručio im je da su bili stranka ljevice koja se borila za malog čovjeka te neka to zadrže. Nastavite graditi ovu kuću koju smo zajedno gradili, odgovornost da stvari mijenjate nabolje neka bude vaš cilj. Zahvalio im je za deset zajedničkih godina i ispričao se onima koje je nekad uvrijedio te se zatim povukao iz rada Glavnog odbora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema svemu sudeći, kandidati za predsjednika SDP-a bit će Ranko Ostojić, Tonino Picula, Orsat Miljenić, Davor Bernardić, Domagoj Hajduković, Vesna Škulić, Gordana Sobol i Karolina Leaković.

Prvi krug izbora bi se, prema prijedlogu Predsjedništva SDP-a, trebao održati 19. studenog, i to po načelu "jedan član, jedan glas". Drugi krug će se održati tjedan dana poslije, a konvencija na kojoj će se birati ostala stranačka tijela 3. prosinca. 

Najgledaniji video

Izdvojeno

Reci što misliš!