Zanimljivosti / Kultura i zabava

u subotu 13. LISTOPADA

X-ica fest u Tvornici kulture: Veliki party dobrodošlice za brucoše

X-ica fest u Tvornici kulture: Veliki party dobrodošlice za brucoše
Portal X-ica

Prvo izdanje X-ica festa svojim će nastupima označiti Kawasaki 3P, Kandžija i Gole Žene, The Miceks te Hladovina Band

Portal X-ica.com, jedan od najčitanijih studentskih online medija u Hrvatskoj, organizira u subotu 13. listopada 2018. večer pod nazivom X-ica Fest – Veliki party dobrodošlice za Brucoše.

Prvo izdanje X-ica festa svojim će nastupima označiti Kawasaki 3P, Kandžija i Gole Žene, The Miceks te Hladovina Band. Kawasakijima će to biti prvi nastup u Zagrebu nakon dužeg vremena, Kandžija u Tvornicu stiže nakon nedavne objave albuma «Beton», a The Miceks će predstaviti debi izdanje «Ljubav, voda i sloboda». Nakon koncertnog dijela after party će biti prepušten u ruke DJ Indyju jednom od naših najaktivnijih DJ-eva koji bilježi nastupe po brojnim hrvatskim klubovima i festivalima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Želja X-ica.com tima je da ovaj događaj zaživi u studentskoj zajednici kao tradicionalni X-ica FESTIVAL koji će se u Tvornici kulture održavati početkom svake akademske godine.

Ulaznice za X-ica FEST u pretprodaji iznose 70 kn, a na dan koncerta 90 kn. Ulaznica za članove portala X-ica.com iznosi 55 kn. Kompletan info o registraciji može se dobiti na web stranicama X-ice.

 

Najgledaniji video

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr

Reci što misliš!