Novosti / Zanimljivosti

ne zna se razlog

Gmail uznemirio korisnike sigurnosnim upozorenjem: Jeste li dobili ovakav mail?

Gmail uznemirio korisnike sigurnosnim upozorenjem: Jeste li dobili ovakav mail?
Shutterstock

Nije poznato koliko je korisnika dobilo ovakav email

Mnogobrojni korisnici Gmaila dobili su u ponedjeljak poruku/upozorenje u kojem ih Google obavještava kako se netko drugi prijavio na njihov račun! Također, upozorili su korisnike da, osim ako se nisu oni sami prijavili s novog uređaja, što prije promijene lozinke za Gmail.

O kolikom je broju ljudi koji su dobili ovakvu poruku riječ, nije poznato, no prema izvorima Mashablea, radi se o značajnom broju korisnika. Iz Googlea su obavijestili da istražuju u čemu je problem, a potom i da je riješen, no nisu objasnili što je uzrok. Bila je, po svemu sudeći, njihova pogreška, piše Mashable pozivajući se na svoje izvore. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svi koji su dobili mail upozorenja srećom ne trebaju strahovati da im je netko provalio u račun i dokopao se njihovih osobnih podataka. 

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Nina Martina Korbar
  Proslavila Dan državnosti Nina Martina iz 'Života na vagi' zadivila sve novom fotografijom s bazena: Ovo su plodovi njezina truda

  "Nekad je teško ostati discipliniran i ustrajan, ali učim, trudim se i, zapravo, još uvijek otkrivam novu sebe", kazala je Nina Martina za RTL.HR u nedavnom intervjuu

 • COVER - RTL Direkt
  RTL Direkt

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!