Novosti / Zanimljivosti

mozart za ljubav, fosili za modre...

VIDEO Poklon za Valentinovo: Zagrebački solisti oduševili građane, nisu zaboravili ni Dinamo

VIDEO Poklon za Valentinovo: Zagrebački solisti oduševili građane, nisu zaboravili ni Dinamo
Press

Sjajne izvedbe u četvrtak poslijepodne čulo je oko 300 okupljenih u Importanne centru u Zagrebu

Ruže za ljepši spol u prvim redovima uz Mozarta te skladbu podrške Dinamu u Češkoj u četvrtak poslijepodne čulo je oko 300 okupljenih u Importanne centru u Zagrebu. 

Zagrebački solisti kao poklon građanima na Valentinovo održali su drugi u nizu besplatnih mini koncerata povodom 65 godina od prvog nastupa. Kultni ansambl koji je 80-ih imao najprodavaniju ploču klasične glazbe na svijetu za svoj jubilej nastavio je iznenađivati građane na javnim mjestima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Sjajno, još više ljudi nego Dolcu, morali smo odsvirati i bis. Nadam se da nismo prouzročili veliku gužvu i kašnjenja ili neku trzavicu u vezi jer vidim da su neki zastali na putu za kupnju poklona voljenima", kazao je violinist i predsjednik Upravnog vijeća ansambla Krunoslav Marić koji je nakon nastupa zajedno s ansamblom podijelio ruže okupljenim damama.

Publika u Importanneu uživala je u skladbama Mozarta, Sorkočevića, Gardelovom Tangu te Libertangu Piazolla. Okupljene su iznenadili i svojom izvedbom refrena Za dobra stara vremena Novih fosila u znak podrške igračima GNK Dinamo koji u Češkoj isti dan igraju svoju europsku utakmicu 

Zagrebački solisti ubrzo će objaviti datum i mjesto sljedećeg koncerta iz serije 'Dar Zagrepčanima', a oni koji ih žele poslušati u koncertnim uvjetima to mogu 16. veljače u Hrvatskom glazbenom zavodu u Gundulićevoj na kojem gostuje Alejandro Carreno, član Simfonijskog orkestra Simon Bolivar iz Venezuele i Berlinske filharmonije.

 

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Hana i Jana se složile oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?' (thumbnail)
  SUPERPAR Hana i Jana složile se oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?'

  „Ne želim da ispadnemo kao da smo od šećera“, rekao je Goran Hani

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!