Novosti / Zanimljivosti

Počinitelj nepoznat

Očajna Splićanka traži pomoć: 'Ovo je moj auto, nikom kriv. Čak ni zastavicu Hajduka nije imao'

Očajna Splićanka traži pomoć: 'Ovo je moj auto, nikom kriv. Čak ni zastavicu Hajduka nije imao'
Facebook

U noći s utorka na srijedu Splićanki Sanji Tudić razbijen je automobil parkiran pred kućom, u ulici Mažuranićevo šetalište

Ogorčena Splićanka putem društvenih mreža zatražila je pomoć sugrađana u potrazi za počiniteljem koji joj je nanio štetu na automobilu.

"Ovo je moje auto, nikom krivo, nikom dužno, nije imalo nikakvo obilježje, čak niti zastavicu HAJDUKA. Parkirano gdje inače parkira se svako auto u ovoj ulici. Prilikom očevida policajac navodi da je možda nešto doletilo, da sigurna sam, sa neba malo veća sila. Nema nigdje nijedne kamere, tako da je počinitelj nepoznata osoba", napisala je Splićanka na Facebooku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ovo ne pokriva osiguranje, nije parkiran na nikakvo mjesto gdje se ne smije parkirat. Nalazio se na mjestu gdje inače parkiraju svi. Ulica je Mažuranićevo šetalište, pokraj Draco apoteke. Oko jedan ujutro susjedi su čuli galamu i tresak. To je sve što znam. Policija je obavila očevid. Zamolila bih vas da podijelite i pomognete mi u potrazi", apelira Sanja Tudić.

-

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Hana i Jana se složile oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?' (thumbnail)
  SUPERPAR Hana i Jana složile se oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu?'

  „Ne želim da ispadnemo kao da smo od šećera“, rekao je Goran Hani

 • COVER - RTL Vijesti
  RTL Vijesti

 • Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!