Novosti / Zanimljivosti

'i don't understand nothing'

Lovren upoznao najveću zvijezdu Liverpoola s Oliverom Dragojevićem: Njegova reakcija je urnebesna!

Slavnog Egipćanina Lovren je odlučio upoznati s djelićem naše kulture pa mu je pustio pjesmu Olivera Dragojevića

Hrvatski nogometni reprezentativac i član Liverpoola Dejan Lovren objavio je na svom Instagramu zanimljiv 'story', odnosno multimedijalni sadržaj koji se s mreže automatski uklanja nakon 24 sata. 

Stoper Vatrenih i 'Redsa' na videu u zrakoplovu sjedi pokraj najveće zvijezde kluba s Anfielda, Mohameda Salaha, a u jednom trenutku odlučuje se na zanimljiv potez. 

Slavnog Egipćanina Lovren je odlučio upoznati s djelićem naše kulture pa mu je tako pustio pjesmu nedavno preminulog Olivera Dragojevića 'Bez tebe'. 

"Sad ću ja njemu pustiti jednu našu...", govori Lovren i zatim zbunjenom Salahu pušta Olivera i pritom se odlično dobro zabavlja. 

'C'mon say something', pokušao je u jednom trenutku ohrabriti Salaha da se obrati kameri, no Salah je odvratio tek: 'I don't understand nothing'.

Kako je to izgledalo, pogledajte u priloženim videima. 

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Armin Malikić
  'ZVIJEZDE - LJETNI HIT' U 'Zvijezde' stiže budući doktor kojemu je glazba u krvi, a njegovog se vokala ne bi posramile ni najveće svjetske pop zvijezde!

  Među šarolikim društvom koje će ovoga vikenda stati na dobro znanu pozornicu, našao se i 27-godišnji Armin, talentirani mladić osebujnog stila, glasa i plesnih pokreta.

 • COVER - RTL Direkt
  RTL Direkt

 • Vezani članci

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!