Novosti / Zanimljivosti

Kakvi su Balkanci?

Domaće cure, debljanje, mačizam: Američka blogerica iskreno o tome kako je imati dečka Balkanca

Domaće cure, debljanje, mačizam: Američka blogerica iskreno o tome kako je imati dečka Balkanca
Youtube

The Amerikanka se u svom najnovijem video blogu pozabavila pitanjem kako je imati dečka Balkanca?


The Amerikanka, američka blogerica s beogradskom adresom dosad je već potpisala seriju tekstova o svojim iskustvima na Balkanu.

U svom najnovijem video blogu pozabavila se pitanjem koje su njeni pratitelji više puta tražili od nje - kako je imati dečka Balkanca, te koliko su Srbi i Hrvati u odnosu prema ženama drugačiji od mladića iz drugih zemalja?

Njen zaključak - razlike su velike!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Prestani plakati", to je sve što možeš čuti od njih, tvrdi the Amerikanka. Balkanci su emotivno tvrđi i nemaju previše strpljenja za male ženske ispade. 

Kaže kako je nedavno izlazila s Hrvatom i posvađala se s njim kad su bili u izlasku. Većina prijašnjih mladića bi ju tješila, no on je samo rekao - "idemo kući".

Balkanci će djevojci sve reći u glavu, bez da se previše obaziru hoće li je povrijediti.

"Ako se udebljaš, reći će ti to u glavu", rekla je u svom videu. 

The Amerikanka tvrdi kako su Balkanci prilično ljubomorni, ali je za njih ljubomora stvar "mačizma". No, njoj se to sviđe - osjećaj da se bore za nju.

Drugdje je normalno da te muškarac na prvih nekoliko spojeva izvede na večeru i plati je. No, ovdje se sve vrti oko odlazaka na piće. Unatoč kritikama u uvodu videa, Amerikanka je oduševljena fizičkim izgledom mladića s ovog područja.

"Balkanci su jako "hot" i imaju duboke seksi glasove. Svi su visoki i mogu bez problema nositi sve svoje štikle. Mnogim Amerikankama bi se ovdje jako svidjelo", istaknula je u svom videu. 

Balkanci nerado odabiru strankinje za partnerice

"Više vole domaće cure, ali to razumijem. Sve izgledaju kao supermodeli. I ja bih izlazila s njima da sam muško" , priznala je The Amerikanka i dodala da joj mladići ovdje ipak otvoreno kažu da s njom žele seks.

Za kraj, blogerica je poručila da Balkanci djevojkama ne postavljaju glupa pitanja poput onih "gdje se vidiš za pet godina".

Pogledajte sva njena zapažanja u novom videu.

 

Najgledaniji video

Izdvojeno

 • Armin Malikić
  'ZVIJEZDE - LJETNI HIT' U 'Zvijezde' stiže budući doktor kojemu je glazba u krvi, a njegovog se vokala ne bi posramile ni najveće svjetske pop zvijezde!

  Među šarolikim društvom koje će ovoga vikenda stati na dobro znanu pozornicu, našao se i 27-godišnji Armin, talentirani mladić osebujnog stila, glasa i plesnih pokreta.

 • COVER - RTL Direkt
  RTL Direkt

 • Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

  Reci što misliš!